NİĞDE / BOR - Çukurkuyu Gözükara Ortaokulu

Çukurkuyu Gözükara Ortaokulu

Çukurkuyu Kasabası Bor / NİĞDE
Vizyon
Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize, insan haklarına saygılı ve duyarlı, olayları inceleyen, araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel, dürüst, iyi ahlaklı, çevreye duyarlı, kendi ile barışık, üretken, yaratıcı, yeteneklerinin farkında olan ve geliştiren, spor ve sanatın hayatındaki önemini, gerekliliğini kavrayan çağdaş bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitimin Genel Amaçları doğrultusunda Atatürk, Vatan, Millet, aile ve insan sevgisini benimseyen, Milli ve Manevi değerlerine bağlı, kendine güvenen, hak ve sorumluluklarını bilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, saygılı ve hoş görülü bireyler olarak yetiştirmek, beden, zihin ve duygu gelişimlerini ve iyi alışkanlıklar kazanmalarını sağlamak, Türkçe yi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, hayal güçlerini geliştirip, yapıcı ve yaratıcı düşünme yeteneklerini geliştirmek.
2017 Dart turnuvası Niğde 2.liği, 2016 Voleybol Niğde 2.liği
08.50-15.00
Öğretmen servisi ve özel araç
25km